IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Informatii despre livrarea produselor


Livrarea produselor comandate se efectueaza rapid intr-un interval de 24h - 48h lucratoare, din momentul confirmarii comenzii si/sau al confirmarii platii daca este cazul, in orice localitate din Romania, exclusiv prin Fan Courier, Sameday sau DPD, acest lucru fiind posibil deoarece, in general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real, insa, in anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare caz in care veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii. 

Comenzile inregistrate on-line pana la ora 13.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi lucratoare in timp ce comenzile inregistrate dupa ora 13.00 sau in afara orelor de program, vor procesate si fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc), sunt livrate impreuna cu produsele comandate.
 

♦ Tarife livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Tariful de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in cosul de produse in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
 comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare între 201-399 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei  (manipulare | ambalare | transport)
 comenzile cu o valoare peste 400 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT
 
Atentie ! Tarifele de livrare mentioante mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire inseamna ca veti fi taxat/-ă pentru Km suplimentari (probabil ca sunteti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum veti fi anuntat/-ă de costul final, in momentul confirmarii comenzii !
 
Puteti verifica starea comenzii dvs. la adresa in sectiunea "Urmareste comanda" de pe site-ul nostru sau in pagina special dedicata de pe site-ul fiecarui curier folosind informatiile (cod AWB, link pagina verificare) pe care le veti primi de la noi prin email imediat ce vom preda coletele catre firma de curierat rapid.