IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Implica-te si tu!


EKOMAX INTERNATIONAL reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in peste 18 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana.

Principala activitate o reprezinta productia detergentilor, dezinfectantilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii.

De asemenea, se implica activ in promovarea valorilor umane si profesionale, in domeniul tehnic, stiintific, social, economic, educational, cultural, sportiv si artistic.

Odata cu intrarea in vigoare a Conventiei Natiunilor Unite pentru Dreptul Persoanelor cu Dizabilităţi (CRPD), atentia s-a concentrat pe modalitatile de combatere a discriminarii, pe promovarea accesibilitatii si a incluziunii, precum si pe promovarea respectului pentru persoanele cu dizabilitati.

Este unitate protejata in conformitate cu prevederile art. 78 din Legea 448/2006, ceea ce inseamna ca la achizitionarea produselor EKOMAX de pe acest site, poti sa beneficiezi de anumite reduceri de taxe si in plus ajuti la dezvoltarea unei firme cu capital 100% romanesc ce pentru anumite operatiuni in procesul sau de fabricatie, are angajate si persoane cu handicap.

Pentru mai multe detalii despre aceasta facilitate si ce inseamna "firma protejata", va rugam sa consultati documentul de aici.

Va multumim!