IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cosmetice pentru hotel, o nouă gamă de produse în oferta HDPClean.ro

Miercuri, 16 Iun 2021

Acestea sunt furnizate de producători reputați, bucurându-se de cea mai înaltă calitate. Oferta este una completă, care conține tot necesarul unei unități de cazare (săpun, gel de duș, sare de baie, șampon etc.) și prețurile încep de la 0,20 RON, oferindu-se discount pentru achiziții de volum.

Cosmetice hoteliere în oferta HDPClean.ro

Cosmetice hoteliere în oferta HDPClean.ro

Deși nou pe piață, HDPClean.ro s-a impus deja printre clienții români, magazinul situându-se în acest moment în topul preferințelor.

Pe lângă gama de cosmetice hoteliere o altă noutate în oferta HDPClean.ro o reprezintă gama de cărucioare profesionale de curățenie. Acestea se adresează tot utilizatorilor profesionali, fiind recomandate pentru hoteluri, spații de birouri, magazine etc. Magazinul deține permanent un stoc propriu de produse, astfel încât poate satisface imediat cerințele clienților.

HDPClean.ro este magazinul online al companiei HD Professional Cleaning srl, cu sediul în com. Berceni, lângă București. În prezent magazinul are în ofertă peste 800 de produse, dar pentru perioada următoare directorul magazinului, dl. Eduard Tănase, ne-a declarat că urmărește să apropie cât mai mult, cantitativ și calitativ, oferta proprie de cea a liderilor de piață, care oferă constant 2000-2500 de produse.

Piața online de produse profesionale de curățenie este dominată în acest moment de competitori de top precum IgienaPHS.ro, Arli.ro, Mertecom.ro sau Sanito.ro, dar și de marketplace-urile generaliste deținute de Emag și CEL.ro. În total, piața online de produse profesionale de curățenie se ridică la aproximativ 50 de milioane RON.

HDPClean.ro vizează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste un milion RON, acesta fiind al doilea an de activitate al magazinului. Cele mai vândute produse în 2020 au fost dezinfectanții de mâini dar în 2021, pe fondul măsurilor de relaxare, au început să fie din ce în ce mai cerute produsele de curățenie și cele hoteliere.

Pentru comenzi și alte amănunte:

– web: hdpclean.ro
– tel.: 0723 376 699
– email: office/hdpclean/ro
– pers. de contact: Eduard Tănase, manager general
Alte articole