IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

HDPClean.ro propune clienților o gamă largă de dezinfectanți profesionali

Luni, 1 Mar 2021

Fie că sunteți la prima căutare de produse dezinfectante sau aveți deja câteva preferințe în materie de dezinfectanți, HDPClean.ro reprezintă un furnizor de încredere, care vă pune la dispoziție o gamă largă de dezinfectanți la prețuri accesibile.

Întocmai cum afirmă HDPClean.ro prin misiunea lor, produsele pe care le comercializează sunt strict produse de curățare de înaltă calitate, atât de la branduri renumite, precum Cif, Igienol, Dettol, Ekomax, Bref, Finish, Sanytol, cât și de la branduri noi, dar la fel de calitative. Ceea ce poate fi considerat cu adevărat remarcabil la paletarul de produse al HDPClean.ro este dorința și misiunea lor de a integra și promova atât produse internațional cunoscute, dar și produse apărute la nivel local care respectă - și pe alocuri chiar depășesc - caracteristicile unora dintre produsele mai bine cunoscute. Astfel, din portofoliul bogat de branduri al HDPClean.ro se remarcă în acest moment câțiva noi jucători importanți pe piața de dezinfectanți, care se recomandă prin numărul deosebit de ridicat în vânzări, cum sunt produsele dezinfectante Christeyns Phago’gel sau produsele de curățare Ekomax (made in Romania).

Toate brandurile comercializate de HDPClean.ro sunt în conformitate cu normele de igienă, atât la nivel național, cât și la nivel european, dar nu putem să ignorăm preferința vădită a publicului român pentru anumite companii, precum Anios și Christeyns, ambele dintre ele fiind branduri franțuzești recunoscute în domeniul dezinfectanților și prezente, combinat, în peste 100 de piețe la nivel mondial. HD Professional își asumă responsabilitatea de a furniza produse de cea mai înaltă calitate pentru profesioniști, fără să facă abstracție de nevoile publicului larg, care – în contextul pandemiei de COVID-19 – s-a găsit în ipostaza în care dezinfectantul a devenit parte din viața de zi cu zi. Tocmai de aceea, deși toate produsele comercializate pe HDPClean.ro se pot folosi în mod profesional, fie în industria horeca, auto, alimentară sau medicală, ele rămân recomandate și publicului larg, disponibile la prețuri accesibile și în format mai mic, cum este dezinfectantul Aniosgel 85 NPC.

Situl pune la dispoziție dezinfectanți pentru toate categoriile de utilizare, de la dezinfectant tegumente (atât pentru piele normală, cât și dezinfectanți speciali pentru piele sensibilă, precum Phago’gel), la dezinfectanți pentru haine și suprafețe, de la uz personal, la uz medical. Gama de produse este reactualizată constant, dispunând de cele mai noi produse disponibile pe piața de dezinfectanți la ora actuală, cu prețuri adaptive pentru cumpărături en-gros și en-detail și transport gratuit asigurat, pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 de lei. Mai mult, HD Professional se diferențiază și prin promptitudinea expedierii comenzilor, oferind varianta de expediere în termen de maxim 24 de ore – pentru comenzile plasate înainte de ora 13.00, expedierea se face în aceeași zi, pentru cele plasate după ora 13.00, expedierea se face în următoare zi lucrătoare.

Aveți nevoie de produse de curățare și dezinfectanți de cea mai bună calitate, livrați în cel mai scurt timp? HD Professional vă poate ajuta. Comandați cu încredere de pe hdpclean.ro, orice cantitate.
Alte articole