IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Un nou magazin online pe piața de dezinfectanți și produse de curățenie

Marti, 12 Ian 2021

A apărut un nou magazin online pe piața produselor de curățenie și a dezinfectanților. Acesta se numește HDPClean.ro și promite să livreze o experiență diferită față de ceea ce s-a înregistrat pe piață până acum.

HDPClean.ro este deținut de compania HD Professional Cleaning SRL și își propune să devină unul dintre numele de referință pe segmentul de piață al distribuției de dezinfectanți și produse de curățenie. Pe o piață care deja este dominată de câțiva concurenți importanți, HDPClean.ro își propune să se diferențieze printr-un portofoliu de produse care să pună accentul pe branduri noi, calitative.

dezinfectanti si produse de curatenie HDPClean.ro

 

HDPClean.ro este un nou magazin online dedicat produselor de curatenie

Astfel, printre brandurile de top care se bucură de un succes deosebit în vânzările înregistrate până acum de noul magazin online se numără produsele Christeyns Phago’gel. E vorba de o gamă de dezinfectanți de maini pentru piele sensibilă care se bucură de toate avizele și certificările de calitate naționale și europene. Sunt destinate atât spațiilor private cât și zonelor de sănătate publică și au o acțiune certificată virucidă, fungicidă și bactericidă.

Un alt brand important distribuit cu succes prin intermediul HDPClean.ro este brandul românesc de detergent Ekomax. Ekomax produce o gamă largă de detergenți de cea mai înaltă calitate, destinați în general utilizării profesionale în sectoare diverse precum horeca, industria auto sau industria alimentară. Dar multe dintre produsele Ekomax pot fi utilizate cu succes și de către consumatorii casnici, ceea ce face ca brandul românesc să fie unul extrem de apreciat pe toate segmentele de piață.

Produsele HD Professional Clean pot fi achiziționate și prin sistemul electronic național de licitații publice – SEAP, destinat instituțiilor de stat.

În legătură cu lansarea noului magazin domnul Eduard Tănase, director general al HD Professional Clean, ne-a declarat:

„Anul 2020 a fost unul neașteptat de bun, pe fundalul pandemiei. Totodată am înțeles importanța deținerii propriului canal de vânzări online, pe care să comunicăm direct cu clienții noștri. Pentru început ne-am folosit de serviciile marketplace-urilor. Am învățat cum să vindem online, ce înseamnă acest gen de afacere, și acum am luat decizia de a deschide propriul magazin online cu produse de curățenie și dezinfectanți. Sperăm ca anul 2021 să fie cel puțin la fel de bun ca 2020.”

În 2020 HD Professional Clean a înregistrat vânzări totale de 0,7 milioane RON, fiind un jucător relativ mic pe o piață dominată de câteva magazine online specializate care au înregistrat vânzări de 10-11 milioane RON. Totuși, fiind abia la început, rezultatul după primul an de activitate e mai mult decât încurajator având în vedere competiția acerbă de pe piață.
Alte articole