IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors, 22 spalari

Cod : 9000101380255


Brand: Persil

Garantie: 24

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0723.376.699 | Luni - Vineri 09:00 - 15:00

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei
- comenzile cu valoare intre 150 si 300 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 15 lei
- comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.
Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors, 22 spalari

Detergentul de rufe Persil Discs 4 in 1, cu tehnologia sa de neutralizare a mirosului, nu numai ca ofera protectie impotriva mirosurilor neplacute, dar ajuta la pastrarea stralucirii hainelor, la eliminarea petelor dificile, lasand in acelasi timp o prospetime de lunga durata si oferind protectie tesaturii hainelor tale.

Cu abordarea sa unica in ceea ce priveste ingrijirea rufelor, discurile Persil 4 in 1, ofera o solutie unica pentru nevoile dvs. de detergent intr-un format compact. Discul compact, dar puternic, are incorporata tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplacute brevetata de Henkel, intr-un format pre-dozat pentru a lupta impotriva mirosurilor - moleculele de ancora vor actiona ca un magnet pentru a capta molecule cu miros neplacut. In acelasi timp, va fi eliberat parfumul pentru a oferi prospetimea de lunga durata. 

Discurile Persil 4 in 1 sunt usor de depozitat si usor de utilizat - se dizolva rapid in masina de spalat, ceea ce duce la performante crescute impotriva mirosurilor neplacute, a petelor incapatanate, oferind in acelasi timp un nivel exceptional de prospetime si ingrijire a tesaturilor.

 
Fără comentarii pentru acest produs